David Bagge 17 april

Stoppen går i Russell 2000

Nedgångarna fortsätter i USA ikväll. För min hela analys av marknaden hänvisar jag till veckans video som publicerades i förmiddags (här). Däremot hjälper inte tron om nya highs i sommar mig ikväll och Russell 2000 (mätt som iShares Russell 2000 ETF) handlas nu strax under utsatt stop loss på 194 usd. Jag väljer att rycka plåstret och tar nya tag längre fram! Noterar att Bitcoin fortsatt ner -10% sedan stop lossen togs (här), vilket visar på att stoppar är viktigt att hålla!

Dåvarande köpkurs: 200 usd

Nuvarande kurs: 193.60 usd

Förlust: -3.25%

Graf: iShares Russell 2000 ETF (IWM) Daily Chart


ANNONS

Rekommenderat

Se alla
28 maj David Bagge
Why so serious?
Senaste data från Goldman Sachs Prime Brokerage visar att Hedgefonder agerar med fortsatt stor försiktighet kring…
26 april David Bagge
Med hopp om sommaren!
Torsdag 25 april kl 0950: Utanför smattrar regnet mot fönsterrutan på platsen framför mig. Även jag har bokat en…
15 april David Bagge
Triggernivåer för CTAs
Nedan tabell från BofA visar på en rad marknader med triggernivåer för trendföljande och systematiska strategier…