David Bagge 12 april

Stop loss effektuerad i Bitcoin!

Kraftiga fall på de amerikanska börserna ikväll efter att Iran hotat att anfalla Israel under helgen. Lägg därtill den “perfect storm” för svaghet på börserna just nu som vi skrev om igår kväll (här).

Den 8 april återbesökte vi Bicoin på långsidan (här) igen efter att ha gjort +34% i kryptovalutan under första halvan av mars. Stop lossen sattes till 67 800 usd och denna passeras nu ikväll. Jag väljer att ta förlusten. Visst kan det visa sig vara en falsk signal på nedsidan, men det vet vi först i efterhand. Jag måste hantera mina stoppar på korrekt sätt för att inte låta eventuella ytterligare förluster sken iväg.

Dåvarande köpkurs: 71 900 usd

Nuvarande kurs: 67 200 usd

Förlust: -6.5%

Graf: Bitcoin Daily Chart (Coinbase)


ANNONS

Rekommenderat

Se alla
14 juni David Bagge
Köper Bitcoin!
Vi har tidigare varit inne i Bitcoin i två rundor under året där det första affärscaset (23 feb - 13 mars) gav…
19 maj PopeyeCharts
Uppföljning av Krypto-vågorna (ETH, BTC, SOL, LINK och AVAX)
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…
20 april PopeyeCharts
Uppföljning Bitcoin, RIOT och MARA
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…