Kryptovalutakurser

Upptäck de senaste kryptovalutakurserna, inklusive detaljerade analyser av Bitcoin, Ethereum och andra ledande kryptovalutor.

Vår webbplats erbjuder realtidkryptokurser och en djupgående titt på populära kryptovalutors värde, vilket ger dig de verktyg du behöver för att göra välgrundade investeringar. Vi presenterar en omfattande lista över kryptovalutor och deras livekurser, samt viktig marknadsinformation som påverkar deras kurs. Vår plattform är den ultimata resursen för både nybörjare och erfarna investerare som vill ha en fördjupad förståelse av kryptovalutamarknaden och dess dynamik.

TradingView Widget med Rundade Hörn

Senaste nyheterna om bitcoin, kryptovalutor och blockkedjor

Geopolitisk stabilitet ökar förtroendet för krypto Under helgen sjönk bitcoinpriset under $62,000 på grund av geopolitiska spänningar mellan Iran och Israel. Men situationen har stabiliserats tack vare USA:s ingripande för att avråda Israel från en motattack. Nu när farhågor om ytterligare eskalering har avtagit något, har bitcoin klättrat tillbaka över… Läs mer
Publicerat: 2024-04-15
Källa: Trijo
Stor potential för Hongkongs ETF:er Matrixport, med bas i Singapore, uppskattar att fastlandsbaserade kinesiska investerare kan komma att investera upp till 25 miljarder dollar i potentiella börsnoterade bitcoin-ETF:er i Hongkong genom det så kallade Southbound Stock Connect-programmet. Detta program möjliggör för kvalificerade investerare från fastlandet att handla med aktier som… Läs mer
Publicerat: 2024-04-12
Källa: Trijo
Ökad optimism trots utmaningar Investorernas tilltro till kryptovalutor återhämtar sig efter ett utmanande år enligt en undersökning från KPMG. Med Bitcoin som nyligen slog prisrekord över $72 000 drivs optimismen av framgångarna med spot Bitcoin ETF:er och förväntningarna inför den kommande Bitcoinhalveringen. Ripple CEO Brad Garlinghouse förutspår att kryptomarknadens kapitalisering… Läs mer
Publicerat: 2024-04-10
Källa: Trijo
Inflationstryck och ekonomiska risker I sitt årliga brev till aktieägarna lyfte Jamie Dimon, VD på banken JP Morgan, behovet av ökade utgifter som drivs av övergången till en grönare ekonomi, omstrukturering av globala leveranskedjor, ökade militärutgifter och stigande hälsovårdskostnader. ”Detta kan leda till mer ihållande inflation och högre räntor än… Läs mer
Publicerat: 2024-04-09
Källa: Trijo

Tekniska signaler

I tabellen nedan kan du få en överblick över vilka kryptovalutor som visar antingen styrka eller svaghet genom olika tekniska indikatorer.

TradingView Widget med Rundade Hörn

Lång och kort kryptovalutor

Börshandlade produkter är noterade på börser och följer värdet på en underliggande tillgång, exempelvis index, råvaror och aktier. Ursprungligen härstammar de från optioner och terminer och kan användas för hedging, tillgångsförvärv och spekulation. Börshandlade produkter inkluderar bland annat Bull & Bear-certifikat, Warranter och Mini Futures. De kan handlas på banker och nätmäklare och utfärdas av olika emittenter.

Handel med börshandlade produkter liknar aktiehandel, men vanligtvis görs affärer med marknadsgaranten, inte andra privatpersoner. Marknadsgaranten ställer köp- och säljkurser, vilket gör det enkelt att identifiera i orderdjupet. Du kan handla börshandlade produkter på olika kontotyper, inklusive ISK och kapitalförsäkring.

Priset på börshandlade produkter påverkas av prisutvecklingen i den underliggande tillgången, till skillnad från aktier där prisförändringar kan vara mer direkt kopplade till efterfrågan.

Lastning…
Datakälla
Börskurser på denna sida presenteras med hjälp av data från TradingView, en global kartläggningsplattform och ett socialt nätverk för traders. Denna plattform tillhandahåller omfattande marknadsdata, interaktiva diagram, aktuella nyheter och andra verktyg som underlättar övervakningen av marknaderna.
Makrokalender
Tid
Evenemang
Prognos
Utfall
Tuesday 16 April 2024
Lastning...