Hur allt började

Vi är en grupp investerare med långvarig branscherfarenhet som tröttnade på snåriga hemsidor och bankernas egna produkter. Vi ville ha något nytt och enkelt. En användarvänlig och nytänkande plattform. Med det som utgångspunkt föddes Marketmate – en fristående plattform för ETP-handel.

Transparent och objektiv
produktjämförelse

Äntligen kan du som konsument och aktiv börshandlare enkelt hitta och jämföra de bästa produkterna för just din handel! Lång olja med 3x i hävstång, eller kort OMX med 7x i hävstång? På Marketmate hittar du precis allt! Du kan även söka inspiration i vårt redaktionella innehåll. Eller varför inte spara favoriter så att du blixtsnabbt kan vaska fram rätt guldkorn?

Realtidskurser

Marketmate har ingått partneravtal med NGM och Spectrum. Genom dessa avtal får vi tillgång till marknadsinformation i realtid, vilket bidrar till ökad öppenhet och transparens. Det finns börser som inte har ingått partneravtal med oss. Dessa tar ut höga kostnader för att tillhandahålla marknadsinformation i realtid, kostnader som är för höga för att Marketmate ska kunna finansiera. Därför har marknads-information från dessa börser en fördröjning på 15 minuter. Vi hoppas kunna inleda samarbeten med alla börser i framtiden för att främja en demokratiserad svensk ETP-handel.

”Vi ville ha något nytt, något fristående och enkelt. ”