David Bagge 16 april

Stop loss effektuerad i Tesla!

I gårdagens uppdatering gick jag igenom våra aktuella affärscase (här) och under kvällen föll börserna tungt. Tesla öppnar rakt nedåt idag och handlas under stop lossen på 159 usd. Jag väljer att agera! Anledningen till att jag höjde upp stoppen igår till 159 usd från tidigare 152.5 usd är för att 160-nivån har visat sig vara extremt viktig i aktien de senaste veckorna. Idag öppnar aktien under den nivån och jag tar stoppen.

Notera att Russell 2000 har 0.2% kvar till sin stop loss enligt inlägget igår (här) och jag kommer att agera ikväll om indexet (iShares Russell 2000 ETF, kortnamn: IWM) ser ut att stänga under stop lossen 194 usd!

Dåvarande kurs: 165.3 usd

Nuvarande kurs: 155 usd

Förlust: -6.25%

Graf: Tesla Daily Chart


ANNONS

Rekommenderat

Se alla
20 juni PopeyeCharts
Uppföljning av TSLA, NVDA
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…
18 juni Societe Generale
NYTT! SOCIETE GENERALE LANSERAR WARRANTER MED LÅNGA LÖPTIDER
Med warranter kan risktoleranta investerare satsa på stigande eller fallande priser på en underliggande tillgång.…
14 juni PopeyeCharts
Apple Inc (AAPL) mot nya höjder?
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…