David Bagge 4 maj

China Melt-up!

Den 2:a februari skrev jag en krönika om att det bör vara dags för Kina att vakna och att de kinesiska börserna bör börja outperforma USA. Sedan dess är de kinesiska börserna upp kraftigt där bland annat Hong Kong stigit +20% och Hang Seng Tech Index rusat hela +32%. Ser vi till globala fonder är dock allokeringen mot Kina ytterst blygsam ur ett historiskt perspektiv. Kina bör ha mer att ge med andra ord!

Hang Seng Tech Index Weekly Chart


ANNONS

Rekommenderat

Se alla
16 maj David Bagge
Dollarn på väg att ge vika!
De senaste två veckorna har bjudit en dollarförsvagning om ca -2%. Vi är med i rörelsen och lanserade en säljcase…
13 maj PopeyeCharts
Swings i BABA, BIDU
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…
28 april PopeyeCharts
Stochastic RSI (StochRSI)
Skribent: Popeye Charts är mitt hem på X (Twitter), där många av er kanske känner igen mig på @pop_ey_ch. Fokus…