Emma på IG 25 March

Så blir du bättre på trading

Hur viktig är egentligen handelsplattformens funktionalitet för att förbättra din trading? Väldigt viktig, kanske till och med avgörande menar Elias Wärme Ståhl, som är Sverigechef hos IG.

Oavsett om du håller en position i flera timmar eller några sekunder så är tajming en viktig del av att trading. På IG:s handelsplattform kan du handla direkt i grafen, något som kan ha betydande påverkan.

-Om du har en lång position på index och centralbanken kommer med ett nytt räntebesked så kan tiden mellan idé och exekvering vara avgörande för att tjäna eller förlora pengar, säger Elias Wärme Ståhl.

När IG grundades 1974 var det som första aktör inom spread betting. Under de 50 år som gått sedan dess har företaget utvecklat och förfinat både sina produkter och sin plattform.

-Trading är kärnan i vår verksamhet och det märks när man använder vår plattform, när man kommit igång ser man snabbt fördelarna med verktygen, exempelvis hur navigeringen är snabb för att du ska hitta rätt börshandlad produkt eller att du ser realtidsgrafer för den underliggande marknaden när du handlar med börshandlade produkter.

Läs mer här!

IG erbjuder investeringssparkonto för börshandlade produkter. Hos oss handlar du Turbo24, Bull & Bear-certifikat och warranter, courtagefritt* med den hävstång du föredrar.

Våra börshandlade produkter är listade på Spectrum, en BaFin-reglerad och multilateral handelsplattform (MTF) baserad i Frankfurt. Den är specialutformad för icke-professionella kunder och erbjuder djup likviditet samt en transparent och rättvis handelsplats.

*Ordrar med Bull & Bear-certifikat och warranter är courtagefria. Ordrar med Turbo24 som har ett nominellt värde på 300 EUR eller mer är courtagefria. Övriga avgifter tillkommer.

Viktigt
Börshandlade produkter är komplexa finansiella instrument. Handel med dessa instrument medför en hög risk för snabb förlust av pengar.

Rekommenderat

Se alla
17 May David Bagge
Silver: Säljer halva positionen med +17.2% i vinst!
Silver bröt till slut igenom det starka motståndet vid 30 usd och är nu +17.2% sedan vi lanserade köpcaset på…
15 May Edvin Wallin - Vontobel
Vad händer på råvarumarknaden?
Vi återgår och tar en titt på de mer klassiska råvarorna och lägger ett extra fokus på jordbruket där…
14 May David Bagge
Går kort DAX
Igår publicerade jag en artikel (här) om att luften börjar bli tunn i Tyskland och att vi endast haft ett sånt…