David Bagge 11 juni

Månadens emittent

Virtune är månadens emittent, och det är ingen överraskning med tanke på deras innovativa bidrag till den digitala ekonomin. Virtune, en svensk reglerad förvaltare av kryptotillgångar. Deras produkter är noterade på Nasdaq Stockholm och är 100% backade av underliggande kryptotillgång.

Virtune kombinerar orden “virtuell” och “förmögenhet” och symboliserar deras tro på kryptomarknadens framtida potential. De erbjuder institutionella och privata investerare tillgång till kryptovärlden genom traditionella finansiella produkter som handlas på börser som Nasdaq Stockholm. Med sitt huvudkontor i Stockholm och svenska ägare, strävar Virtune efter att bli den ledande förvaltaren av kryptotillgångar i Norden​.

Virtune erbjuder en rad reglerade och fysiskt backade krypto-ETP med hög säkerhetsnivå. Några av deras unika ETP:er innefattar:

Virtune Bitcoin ETP: Världens största kryptovaluta med en årlig förvaltningsavgift på 1,49%.

Lastning…

Virtune Staked Ethereum ETP: Andra största kryptovalutan med förbättrad avkastning genom staking och en årlig avgift på 1,40%.

Lastning…

Virtune Crypto Top 10 Index ETP: Ger bred exponering mot de tio ledande kryptovalutorna med månatlig ombalansering och en årlig avgift på 1,95%

Lastning…


Se hela produktutbudet här.

Virtune säkerställer att deras ETP är 100% fysiskt backade, vilket innebär att den underliggande kryptovalutan lagras säkert hos Coinbase. Detta tillvägagångssätt ger investerare ökad trygghet och transparens. Dessutom är deras produkter tillgängliga för handel genom flera välkända online-mäklare som Avanza och Nordnet​.

Virtune arbetar med ledande branschpartners för att skapa sofistikerade investeringsprodukter med global räckvidd. Genom att integrera hållbarhet och klimatfrågor i sin affärsmodell, strävar de efter att revolutionera kryptolandskapet och möta de miljöutmaningar som är förknippade med vissa kryptovalutor​.

Läs mer om Virtune här.

Viktig information
Kryptoinvesteringar är förknippat med hög risk. Virtune ger inte investeringsråd, investeringar görs på egen risk. Värdepapper kan öka eller förlora värde, det finns ingen garanti att man får tillbaka investerat kapital. Läs prospekt, KID, villkor på virtune.com

ANNONS

Rekommenderat

Se alla
19 juni Emma på IG
En händelserik sommar att vänta
IG:s marknadsanalytiker Carl-Henrik Söderberg ser fram emot vad sommaren 2024 kan bjuda på. Investerare börjar…
18 juni Societe Generale
NYTT! SOCIETE GENERALE LANSERAR WARRANTER MED LÅNGA LÖPTIDER
Med warranter kan risktoleranta investerare satsa på stigande eller fallande priser på en underliggande tillgång.…
14 juni David Bagge
Köper Bitcoin!
Vi har tidigare varit inne i Bitcoin i två rundor under året där det första affärscaset (23 feb - 13 mars) gav…