David Bagge 25 september

Återbesöker STOXX med 0,5% risk

Jag väljer att inleda veckan med en lång i STOXX 50 och sätter en tajt stopp loss strax under det mycket tydligt definierade 4175-stödet. Rent tekniskt börjar nu en positiv divergens att byggas upp i RSI(3) där också Stokastisk är översålt. Således borde vi sen en bounce uppåt i Europa i inledningen på veckan om inte annat.

Lastning…

Rekommenderat

Se alla
8 januari David Bagge
BofA ser Europa -18% första halvåret
Strategerna på Bank of America är kända dysterkvistar och ser en negativ utveckling i Europa (STOXX 600) första…
25 oktober David Bagge
Börjar putsa på Q4-köpknappen
Min vy om en stark avslutning på året där framförallt november som helhet blir en stark månad består. Min…
20 september David Bagge
Stänger Europa med vinst
Igår lanserade jag det tredje köpcaset i STOXX 50 på en vecka (här). Indexet är nu +0,8% sedan dess och jag…