Finwire 5 July - 09:42

Hoodin tecknar avtal med aktör inom medicinteknik

Mjukvarubolaget Hoodin har tecknat ett samarbetsavtal med en ledande aktör inom medicinteknik och in-vitro-produkter. Värdet av avtalet på kort sikt kommer inte att påverka resultatet avsevärt, men kunden är av strategisk vikt för framtida tillväxt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Hoodin kommer att fungera som plattform för att bevaka globala regelverk och standarder samt för att bedriva post-market surveillance.

Kunden specialiserar sig på att tillhandahålla säkra och högkvalitativa medicinska förnödenheter, enheter och utrustning till hälso- och sjukvårdssektorn.

"Vi är oerhört glada över att detta framstående företag har valt Hoodin som sin plattform och verktyg för att effektivisera sina processer avseende bevakning av kritisk information. Jag har personligen deltagit i och följt försäljningsprocessen och det stärker oss att se hur ett företag som detta ser många möjligheter och värden med Hoodin. Det råder inga tvivel om att vårt strategiska val har varit rätt även om resultaten delvis har låtit vänta på sig", säger Marcus Emne, vd Hoodin.

Senaste nyheterna

Se alla
Finwire 18 July - 13:15
Assa Abloy har en attraktiv värdering - Ålandsbanken
Låsbolaget Assa Abloy rapporterade Q2-siffror under onsdagen. Ålandsbanken beskriver i sitt...
Finwire 18 July - 13:10
Blackstones utdelningsbara vinst steg med 3 procent i andra kvartalet
Finansjätten Blackstone utdelningsbara vinst steg med 3 procent på årsbasis i andra kvartalet och...
Finwire 18 July - 13:08
Trelleborg ökade rörelseresultatet som väntat (uppdatering)
(uppdatering avser utsikter, vd-kommentar)Verkstadsbolaget Trelleborg redovisar en omsättning i...