Marketmate 13 oktober

Vad är sparade filter och hur fungerar det?

Genom vår warrantlista har du möjlighet att skapa ett konto och spara dina filter. Hur fungerar det i praktiken? Varje gång du identifierar en handelsmöjlighet och behöver hitta den lämpligaste produkten för att exponera dig, måste du manuellt söka efter den.

En aktiv handlare har ofta ett antal underliggande tillgångar som de vanligtvis handlar med. Till exempel, jag handlar ofta lång och kort på SPX med en hävstång inom intervallet 8-12x. Istället för att varje gång en handelsmöjlighet uppstår söka efter en ny produkt, sparar jag mina val i mitt personliga filter. Det som vår warrantlista gör då är att den automatiskt filtrerar fram den bästa produkten på hela marknaden åt dig. Du behöver alltså inte manuellt filtrera och söka efter en lämplig produkt. Med ett enkelt knapptryck erbjuds du den produkt med den lägsta spreaden och den bästa tiden på marknaden (TiM).

På så sätt kan du istället för att slösa tid på att leta efter den bästa produkten fokusera på din handel för att uppnå en så optimal ingång som möjligt.

Rekommenderat

Se alla
13 oktober Marketmate
Time in Market
Vad är Time in Market? Time in Market hjälper dig som aktiv handlare att välja de instrument som har den bästa…
13 oktober Marketmate
Ranking
Vad är ranking och hur kan du använda det? Rankingen på vår warrantlista är en funktion som gör det enkelt…
14 december David Bagge
Meme stonks are back!
Uppgångarna på marknaden får alla att jubla. Retail traders är tillbaka med full kraft och vädrar…