Annonsering

Marketmate är Nordens första fristående plattform för jämförelse av finansiella produkter. Tillsammans med starka partners når vi varje dag ut till en bred och mycket köpstark publik, allt ifrån den kortsiktiga privata placeraren till mer långsiktiga investerare och branschfolk – och alla med ett gemensamt intresse: börs och ekonomi!

Vill du synas hos oss?

Vill du synas med ditt företag på Marketmate? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med allt från varumärkesbyggande native-artiklar till smakfulla och stilistiska banners. Tveka inte att kontakta Robert Lux på info@marketmate.se om du är intresserad eller har ytterligare frågor.

Marketmate Uppdragsanalys

Marketmate erbjuder uppdragsanalyser för small- och mid cap-bolag för full exponering samt möjligheten att lyfta fram USP:ar och konkurrensfördelar. Våra gedigna och namnkunniga analytiker har lång erfarenhet av att skriva oberoende aktieanalyser.

Få full räckvidd med ert företags unika budskap
Visste du att nästan alla som handlar aktivt dedikerar i genomsnitt 70 % av sina portföljer på långsiktiga investeringar?

På Marketmate gör vi inte bara en analys av ditt bolag – vi når ut till just era relevanta slutkunder. Marketmate är den naturliga samlingspunkten för köpstarka personer med djuptgående intressen för börs och handel och som söker snabb och tillförlitlig information.

En värdefull investering
Marketmate drivs av passionerade och erfarna branschpersoner. Vi är ett agilt bolag med snabba beslutsprocesser och effektiva leveranser, därför kan vi också erbjuda mycket attraktiva priser för ert bolag.

Välkommen till Markmetmate!

Annonsera ditt varumärke här